INSPIREZ-VOUS


Overnachten in Stijl bij Clayton Hotel Amsterdam American


Class & Classics

Welkom bij Café Americain

 

Café Américain is een klassiek grand café dat dateert uit 1902 en was in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw een ontmoetingsplaats waar kunstminned Amsterdam samen kwam.

Vandaag de dag is Café Americain een iconische plek met een prachtig uitzicht over het Leidseplein. Het beroemde Art Deco restaurant heeft klassieke allure volgens de regels van de 21e eeuw.

Hoge kwaliteit, toegankelijke stijl en flink wat persoonlijkheid. Typisch Amsterdamse producten op een all day menu worden aangevuld met Nederlandse ingrediënten. Een moderne brasserie die met zowel ‘class’ als ‘classics’ nieuwe geschiedenis schrijft. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.

We verwelkomen u graag.

Team Café Americain  

Afternoon Tea

Afternoon Tea bij Café Americain

Nodig uw familie, vrienden of vriendinnen uit voor een gezellig samenzijn – vier een verjaardag, een dagje weg met de meiden, of een baby shower! Bij Café Americain kunt u genieten van een uitgebreide Afternoon Tea, compleet met een smakelijke soep, hartige hapjes en voldoende lekkers voor de zoetekauw. En natuurlijk een theepot, en een rijke selectie van theesoorten van Dammann Frères.

Op doordeweekse dagen kunt u zelfs - tijdelijk - bij ons terecht voor een speciaal prijsje!
Zorg ervoor dat u snel een tafelt reserveert (graag 24 uur van tevoren).

Meetings & Events

Op zoek naar een onvergetelijke diner ervaring met uw groep bij Café Americain? 

Voor groepen tot 20 personen, stuur ons een e-mail op reservations@cafeamericain.nl.
Voor grotere bijeenkomsten voor meer dan 20 personen, neem alstublieft contact met ons op via groups.amsterdam@claytonhotels.com.

Op zoek naar het organiseren van een privé-evenement, het reserveren van Café Americain voor een exclusieve bijeenkomst, of het houden van vergaderingen in de veelzijdige vergaderzalen van het Clayton Hotel Amsterdam American?
Neem contact met ons op via groups.amsterdam@claytonhotels.com

Laat ons u helpen bij het creëren van een op maat gemaakte ervaring die je verwachtingen overtreft.

Plan snel uw evenement bij ons!

Instagram

Openingstijden

Café Americain is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur.