Sue Morero & Friends 30/9

30 september 2022

Sue Moreno & Friends zingen en spelen in Café Americain op vrijdag 30 september. Kom genieten van 20.30 tot 22.30 uur. Gratis toegang. 

We kennen Sue Moreno als bevlogen vocalist, songwriter en performer die met haar unieke stijl, natuurlijke klasse, charisma en warme persoonlijkheid haar publiek weet te raken.

Een variëteit aan muziekstijlen typeert haar geluid, waarbij de basis van Americana, gospel, jazz, vintage pop en classic country de boventoon voert.

Haar show concepten hebben haar over de hele wereld gebracht, met voorstellingen en tours in Europa en Amerika tot aan Scandinavië en Zuid-Amerika. Ze speelde uitverkochte ‘residential shows’ en deed succesvolle theatertours in binnen- en buitenland.

Afgelopen jaar is haar nieuwste album ‘The Memphis Soul Sessions- songs of Love and Faith’ verschenen, opgenomen in Memphis met legendarische muzikanten. Noodgedwongen afgemaakt in Nederland en geheel geproduceerd door Sue en verschenen op haar label Heavenly Records.

www.SueMoreno.com

Jean Louis van Dam (piano)

Jean Louis is pianist, accordeonist, componist/arrangeur, producer en orkestleider.

Hij begeleidde een groot aantal bekende artiesten als Georgie Fame, Rita Reys, Johnny Meijer, Eddy Doorenbos, Laura Fygi, Madeline Bell, Edwin Rutten, Joke Bruijs en Gerard Cox. Hij deed studiowerk op meer dan 90 CD's. Hij tourde jarenlang met Tineke Schouten en onlangs nog met Gerard Cox.

Zijn repertoire varieert van jazz tot Latin en Braziliaans, en van Pop, Easy Listening tot Klassiek repertoire.

www.JeanLouisvandam.nl

Ian Boelens (gitaar)

Ian Boelens begon met gitaarspelen in Canada en daarna in USA, waar hij is opgegroeid.  Daar leerde hij allerlei Amerikaanse stijlen spelen, zoals folk, blues, rock ‘n roll, country en soul music. All deze invloeden zijn nog steeds duidelijk in zijn muziek te horen.

Na verhuizing terug naar Nederland, heeft Ian een lange carriere opgebouwd als guitarist in vele bands met de meest uiteenlopende stijlen, van Top-40 naar Latin. Ook volgde hij een conservatorium studie jazzgitaar in Utrecht bij Eef Albers. Verder is Ian al jaren een veel gevraagde leraar gitaar, bas, en theorie, maar daarnaast ook studio guitarist, vocalist begeleider, componist, en arrangeur.

www.IanBoelens.nl